Navigation Menu

Nova godina, pravo vreme za jedan Meizu MX5 Pro


Kako se približavamo Novoj godini polako počinjemo da gubimo razum i prepuštamo se kupoholičarima koji pritajeno čuče u nama a bude se nekako u ovo vreme. Hajde da pogledamo šta je to novo u svetu mobilnih telefona, tableta, računara, pametnih satova i  drugih gadget-a, koji nam se čine idealnim poklonom za nagrađivanje nas samih i nama najmilijih, za sve muke koje smo zajedno pretrpeli u ovoj godini i da bi naravno srećniji ušli u Novu. Predlažem vam da ovim serijalom članaka nahranite probuđenog kupoholičara u sebi, sačuvate razum i novčanik.
Pa da krenemo od mobilnih telefona. Oni su sad nekako postali najbitniji, zbog njih dižemo kredit češće nego za veš mašinu, a i skuplji su od nje. Doduše nju ne možete da nosite sa sobom i pokazujete svetu pa na njoj možete i da štedite.
Kod kreditno zaduženih se razlikuju dve grupe, zaduženi za Samsung i zaduženi za Apple. Postoji li nešto između?
Prema AH AndroidHeadlines sajtu od top 10 smartfonova koji dolaze iz Kine u oktobru je prvo mesto zauzeo Meizu MX5 Pro.

Kolaž kreiran od fotografija preuzetih sa Meizu zvaničnog sajta

Kod ovog modela najviše mi se dopala kutija, perfektna za predstojeće praznike. Šta krasi ovaj telefon osim kutije u kojoj je spakovan? Tu je 5,7 inča AMOLED displej sa Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom. 3 ili 4 GB rama zavisno od modela. Moćni Samsung Exynos 7420 64-bit octa-core procesor. Interne memorije 32/64 GB.Android OS, v5.1 (Lollipop). Mogućnost za  dve SIM kartice. Tu je i neukloniva Li-Ion 3050 mAh  baterija, koja po proizvođaču može da izdrži 48 sati neprekidnog reprodukovanja muzike, 18 sati video materijala i 7 sati surfovanja 4G mrežom. Sve je to upakovano u metalno kućište posebne izrade. Sam proces možete videti na zvaničnom sajtu Meizu kompanije.
Zadnja kamera 21 MP, 5248 x 3936, laser autofocus, dual-LED (dual tone) flash i prednja 5 MP1080p@30fps. Ostale karakteristike kamere možete videti ovde.
Pro model se još uvek ne nalazi u ponudi naših operatera ali se može naći MX5 kod Telenora po ceni od 54.900,00 dinara ukoliko kupujete na rate.
Telefon možete kupiti online preko Quickmobile. Isporuka je besplatna za porudžbine preko 100€. Sedište Quickmobile shopa je u Rumuniji. Postoji mogućnost povraćaja poreza za zemlje koje nisu u EU.
Kako birate mobilne telefone, koje su vam karakteristike bitne? Da li kupujete preko operatera, u prodavnici ili online?


*Sponzorisani članak

































0 коментара:

Follow @ matureskincare