Navigation Menu

Sofi - bršljan ulje protiv celulita



ulje_protiv_strija

Sofi ulje od bršljana protiv celulita, nepravedno zapostavljeno s moje strane, par meseci je sedelo u ormanu. Kada je konačno ugledalo svetlost dana postali smo nerazdvojni. Ovo je u stvari mešavina maslinovog i bademovog ulja koja hrane kožu i čine je mekšom, etarska ulja grejpfruta, cimeta, mente i ruzmarina u kombinaciji sa ekstraktom bršljana čine kožu elastičnom i zategnutom a posle duže primene trebalo bi da smanje vidljivost celulita. Tu je i ulje pšeničnih klica koje stimuliše regeneraciju tkiva, sprečava nastanak i ublažava već postojeće strije i ulje lešnika koje zateže i tonira kožu.
Proizvođač je radionica za ručno rađenu kozmetiku iz Novog Sada. Za sebe kažu:

Mi smo radionica u kojoj se ručno proizvodi kvalitetna kozmetika od prirodnih sastojaka. Verujemo da je ručna izrada naših proizvoda ono što nas čini posebnim.
O tome kako je nastala radionica i o proizvodnji pročitajte u intervjuu sa vlasnikom u Plezir magazinu  ovde.
Iza njih ne stoje dugogodišnja laboratorijska istraživanja, poreklo sirovina mi je nepoznato i zato je kod mene bila prisutna izvesna doza rezerve prema ovom ulju. Ali dok ne probate ne znate. 

ulje_bršljan

Posle prve upotrebe zaljubila sam se u miris, koji se zadržava jedno vreme na koži ali posebno mi prija kada ga osetim u  prostoru. Uveče me omamljuje a ujutru mi daje energiju. Koristim ga posle tuširanja dok je koža još vlažna. Koža ga ne upija tako brzo ali ja to vreme koristim za jedno pravo opuštanje u mirisu. Efekat je poseban, mekana, nahranjena koža tokom čitavog dana. Neprijatan osećaj zatezanja posle tuširanja, perutanje i crvenilo je nestalo.
Nemam problema sa celulitom, verovatno je tu negde ali ga ja ne primećujem zato ne mogu da kažem da li ga čini manje vidljivim ili ne. Da koža izgleda zdravije i zategnutije to je sigurno.

Sofi_bršljan_ulje

Ovaj proizvod ne sadrži mineralna ulja, što je meni jako bitno, kao ni sintetičke mirise i konzervanse. Možda je pakovanje umesto plastike trebalo izraditi od stakla, zbog zaštite ulja, što je moja jedina zamerka. Cena je oko 450,00 dinara. Može se kupiti direktno preko sajta proizvođača  a spisak prodajnih mesta širom Srbije možete videti ovde .
Pored ulja i sapuna ova radionica proizvodi i prirodne dezodoranse koje ću svakako probati.
Da li ste koristile Sofi proizvode? Ako jeste podelite svoja iskustva u komentaru.

4 коментара:

  1. Nisam probala ništa iz njihovog asortimana osim ovog ulja. Prijatno me je iznenadilo ali plastčna ambalaža je veliki minus, naročito što se ulje sporo troši kao i svako drugo.

    ОдговориИзбриши
  2. Divne fotografije. Nisam ništa probala njihovo ali ulje ću sigurno potražiti.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala na priči o našem ulju. Pohvale za blog i fotografije.
    Pozdrav, Sofi tim

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sofi timu. Ulje Vam je divno i sigurna sam da su i drugi proizvodi odlični.

      Избриши

Follow @ matureskincare