Navigation Menu

Bourjois BB krema 8 u 1



Bourjois BB krema 8 u 1, još jedna u nizu mojih abecednih krema i proizvod  koji me je najviše razočarao u 2014. godini. Ovo će biti jedna kratka recenzija jer mislim da  se krema više ne nalazi u prodaji, bar je ja nisam videla skoro.


Ono što me je privuklo ovoj kremi su obećanja proizvođača, kojih ima čak 8 ali u mom slučaju se većina nije ostvarila. Naravno kako ja padam na primamljiv dizajn, to je još jedan razlog zbog koga sam kupila 6 grama BB kreme po ne tako maloj ceni. Za godinu dana koliko imam ovu kremu, ta količina je očito dovoljna.
Samo pakovanje, koje je na prvi pogled jako primamljivo, ni malo nije praktično. Već nakon skidanja kartonskog omota, kutija je bila prilično ogrebana, što me je dodatno razočaralo. Prilikom upotrebe sve postaje prilično mrljavo, što će te priznati nije ni malo privlačno. Sunđer koji dolazi uz kremu je prilično ne upotrebljiv i težak za održavanje. Ideja rotirajućeg ogledala, koje možete smestiti u svaku torbu i popraviti proizvod tokom dana, za ovakvu vrstu proizvoda je potpuno beskorisna. Da li bi ste nanosile  podlogu ponovo nakon kompletne šminke?


Kada sam kremu prvi put nanela, bila sam potpuno oduševljena. Odlično prekrivanje, mat finiš, potpuno stapanje sa bojom tena. Nakon sat, dva, suvi delovi su bili izrazito suvi i futuristički pokazivali kako ću da izgledam za koju godinu. Pore na T zoni bi postale pravi krateri u kojima se videla krema i iz kojih je izlazila ogromna količina masnoće. Probala sam još nekoliko puta da je nanesem različitim tehnikama ali rezultat je bio isti, te sam u potpunosti odustala od nje. Moram da priznam da mi pakovanje i dalje deluje jako privlačno i pored toga što me je sam proizvod potpuno razočarao.

Iako je ovo krema od celih 6 grama, njen rok nakon otvaranja je čitavih 18 meseci.
Sastojke i kratku analizu sa Cosdna možete videti na donjoj slici i na ovom linku.


Ukoliko ste koristile ili koristite ovu kremu, volela bih da podelite iskustva u komentaru.
U toku je prvi giveaway na blogu, za učestvovanje se možete prijaviti  ovde.

2 коментара:

  1. Nisam koristila ovu BB kremu, ali koristim Bourjois HM serum i puder i odlicni su. Ako volis BB kreme preporucila bih ti Deborah 5in1 BB kremu, meni je super, koristim je ljeti jer mi je i najsvjetlija nijansa potamna za ovaj period, previse sam svijetla :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se za HM serum i puder, Deborah koristim i BB i CC i DD kremu i svaka je dobra na svoj nacin.

      Избриши

Follow @ matureskincare