Navigation Menu

Januar u par slika i malo reči


Tokom januara sam isprobavala neke nove proizvode koji su do mene stigli u prethodnom periodu,  ali tek sada su stigli na red.

Garnier Miracle Eye Cream, koga ste videli u decembarskim slikama, koristila sam tokom  januara. Proizvod je bele boje, a nakon nanošenja razvija boju koja se prilagođava tonu kože, blago prekriva tamne kolutove, kožu čini glatkom i svetlijom. Posle mesec dana korišċenja, imam utisak da mi predeo oko oċiju izgleda za nijansu bolje nego ranije. Ukoliko imate tamne, izražene podočnjake, ovaj proizvod vam neċe pomoċi . Može vam poslužiti kao prajmer, ali sa nekom hidratantnom negom za taj predeo, jer posle nekoliko sati ovaj proizvod počinje polako da isušuje kožu. Cena je oko 900,00 dinara a trenutno je na sniženju u DM-u i košta oko 700,00 dinara.
Nivea Q10 plus serum sa aktivnim perlama, do mene je stigao tokom decembra na testiranje ali tek u 
januaru je došao na red. Formulacija sa koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kreatinom , ostavlja kožu dobro hidriranom i svilnkastom na dodir. Može se koristiti kao deo noċne nege, dnevne ili samostalno kao podloga za šminku. Ja sam dugo bila zadovoljna noċnom kremom iz ove kolekcije ali sada sam je prerasla. Ukoliko imate između trideset i četrdeset i koristite ovu kolekciju ili ne, ovaj serum može biti dobra dodatna nega. Preporuċena cena za ovaj serum je 1400,00 dinara. Nakon završetka aktuelnog darivanja, za koje se još uvek možete prijaviti ovde, sledi novo darivanje u kome možete osvojiti jedan primerak ovog seruma.
Vichy Liftactiv Supreme kremu  za normalnu i kombinovanu kožu osvojila sam na blogu Moj neseser krajem novembra meseca . Pre nego je ova krema stigla do mene, isprobala sam tester i učinilo mi se da mi krema savršeno odgovara, pored toga namenjena je i mojim godinama i mom tipu kože. Počela sam da je koristim u januaru, ali mojoj koži tokom ovih hladnih dana proizvodi namenjeni mešovitom tipu nikako ne odgovaraju. Kremu ostavljam za toplije dane a Jeleni sa bloga Moj neseser se izvinjavam što još uvek nisam poslala svoje utiske o proizvodu.


Poslednjeg dana u januaru Vichy me je obradovao ovim divnim uljem. Koristim ga dve nedelje i potpuno ga obožavam. Namenjeno je ženama u menopauzi i postmenopauzi, o tom periodu sam pisala ovde. Ja još uvek nisam u tom periodu ali sam na korak od njega, i ovaj proizvod mi savršeno odgovara.


Uvek sam u potrazi za dobrom maskom i u januaru sam u DM-u kupila ove tri maske. Balea enzimski piling bez piling zrnaca, maska o kojoj sam  čitala da isušuje kožu, kod mene nije izazvala bilo kakve negativne reakcije. Solidna maska za 270,00 dinara, odlično odradi blagi piling bez ikakvog grebanja.
Aldo Vandini maske  me nikad nisu razoċarale pa je to slučaj i sa ovom. Odliċno osveži lice a efekat traje otprilike dva dana. Ukoliko koristite ove maske, prevod uvoznika nije tačan pa pogledajte originalno uputstvo. Rok trajanja nakon otvaranja je tri meseca, tako bar stoji na pakovanju, pa otvorenu kesicu možete koristiti dva puta jer je koliċina sasvim dovoljna za dva korišċenja, odnosno ċetiri za celo pakovanje.Cena od 220,00 do 240,00 dinara u Rodi i DM-u.
Balea maska za predeo oko očiju  i usana ne čini ništa, osim što mi je iritira oči. Cena oko 100,00 dinara. 
Balea univerzalna krema po ceni od 100,00 dinara, privukla me je svojim dizajnom kao i mnoge, i mirisom lavande kome ja ne mogu da odolim. Osim lepog pakovanja, ovo je samo još jedan proizvod za skupljanje prašine u mom slučaju. 
Ebelin jastuče je vrlo korisna stvarčica, koja ċe vam odlično poslužiti za blagi piling i svakodnevno čišċenje lica za 187,00 dinara, jedno možete osvojiti u trenutno aktuelnom darivanju na blogu. 


I za kraj, ove januarske jagode koje su ostale bez šlaga jer mi se pokvario mikser baš u trenutku dok sam ga mutila. Tu leži i objašnjenje zašto su se proredili postovi zadnjih dana, imamo epidemiju tehničkih kvarova. Prvo je otkazala baterija na mom telefonu starom šest meseci i dva dana, pa mi je objašnjeno da garancija na baterije iznosi šest meseci, onda je crko bojler, moj laptop je dobio dijagnozu "mrtav" u servisu i popravljen je u roku od dva dana a onda je posle deset dana opet dobio istu dijagnozu ali ovoga puta konačnu, mikser je samo došao kao šlag preko svega.
Dok ne kupim novi laptop, koristim desktop mog devetogodišnjaka.  Veċ dva puta sam upozorena da mi je isti ustupljen za  pisanje teksta u čijem naslovu stoji "i malo reči". Zato vas pozdravljam do novog posta.







5 коментара:

  1. Nivea serum upravo testiram, a Vichy kremu sam koristila prije par mjeseci i svidjela mi se je. Nadam se da će i tebi odgovarati kada malo zatopli. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce ti serum odgovarati. Vichy bi mi sigurno u ovom periodu vise odgovarao da je za suvu kozu. Moram da priznam da meni vise odgovaraju kreme koje nisu ni za suvu ni za mesovitu, vec univerzalne za sve tipove koze. Hvala sto si svratila na blog, tvoj blog mi je jedan od najdrazih.

      Избриши
  2. dvoumim se da li da nabavim ovaj Garnierov okoloočni novitet :D
    jagodee <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko nemas vecih problema sa okolocnom regijom, vec ti treba osvezenje i malo prekrivanja ovo je dobar izbor. Korektor ce svakako bolje stajati preko ove kreme, i u tom slucaju je ona dobar prajmer ali opet treba i nesto ispod, pa je to tri proizvoda na ovoj regiji, sto je mnogo.

      Избриши
  3. Kada tebi nije dobra Vichy kremia, meni svakakao nece biti. Ali zato me ovo ulje intrigira jako, i kad potrosimm ovo koje imam, najerovatnije cu ga "pazariti". Zao mi je zbog kvarova (ali valjda je neko pravilo da se to dogadja uvek odjednom), kod mene je kompjuter tesko bolestan, pre par dana se nesto dogodilo sa ketlerom za vodu, napravio mi je krs od kratkog spoja, a danas ode daljinski od TV-a :( Iako veliki broj devojaka sa blogova ima odlicne postove, meni su nekako tvoje preporuke najkorisnije-valjda zbog uzrasta (iako si mladja od mene - ipak imas zreliji tip koze). Uzivaj u jagodama, i cekamo nove postove ;)

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare