Navigation Menu

Eveline Eye Lifting Roll-on sa efektom hlađenja


Ako veći deo dana provedete ispred nekog ekrana kao ja, onda Vam je poznat osećaj umornih očiju, teških i suvih podočnjaka. Pored  neprijatnosti tu je i estetski problem. Godinama sam pokušavala da nađem odgovarajući proizvod za negu okoloočne regije, ali  efekat koji sam uglavnom postigla su iritirane i natečene oči. Jedini proizvod koji mi je stvarno odgovarao je iz Niveine Aqua linije, gelaste strukture, koji sam čuvala u frižideru. Na moju žalost Nivea  je ovaj proizvod povukla iz proizvodnje.

eveline_eye_lifting_roll_on

Kada sam prvi put ugledala ovaj Evelin Eye Lifting Roll-on sa efektom hlađenja, bila sam sigurna da će mi odgovarati. Nisam pogrešila i od tada ga redovno koristim skoro dve godine.
Proizvod sadrži biohyaluronsku kiselinu, biljne matične ćelije, kofein, ekstrat divljeg kestena, Matrixil 3000, vitamin E, kolagen i elastin. Vodenaste je strukture, slične Eucerin hyaluron koncentratu. Metalna kuglica pri vrhu omogućava lako nanošenje i rashlađivanje okoloočne regije, čak za tri stepena kaže proizvođač. Pored efekta rashlađivanja koji evidentno ima, obećani su nam i stimulacija mikrocirkulacije, smanjenje tamnih i natečenih podočnjaka izazvanih umorom i stresom, intenzivna hidratacija, prosvetljavanje područja oko očiju i spektakularno smanjenje bora.

eveline_eye_lifting_roll_on_sa_efektom_hlađenja

Da li su obećanja realna? Ono što sigurno mogu da potvrdim je da ovaj proizvod pruža izvestan stepen olakšanja kod umornih očiju, smanjuje osećaj težine i suvoće u predelu podočnjaka. Umanjuje tamne i naduvene podočnjake ali naravno ne u potpunosti. Što se tiče bora, mislim da na postojeće nema nekog uticaja, osim što možda ublažava nastanak novih.
U granicama realnih očekivanja od kozmetičkih proizvoda, smatram da je ovo jedan odličan proizvod po efektima koje daje, sastavu i ceni.
Sastav: Aqua, Glycerin, Hyaluronic Acid, Hydroxyethyl Urea, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Caffeine, Propylene Glycol, Castanea Sativa Seed Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Laminaria Hyperborea Extract, Menthyl Lactate,  PPG-26-Buteth-26, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Methylchloroisothlasolinone.
Cena je vrlo prihvatljiva, između 600,00 i 700,00 dinara zavisno od prodajnog mesta.
Proizvod je namenjen ženama nakon 40. godine ali mislim da se može slobodno koristiti i ranije, namenjen je svim tipovima kože kao i osetljivoj.
Da li ste pronašle odgovarajući proizvod za predeo oko očiju? Šta je Vaš najveći problem u ovom delu, natečeni podočnjaci, tamni kolutovi, bore ili nešto drugo?

































9 коментара:

  1. Ovo mi bas treba :) redovno se budim naduvena i potrebno mi je nesto za hladjenje. iako sam daleko od 40. probacu sigurno :)

    ОдговориИзбриши
  2. Prešla sam četrdesetu i jako mi je važna nega okoloočnog područja.Tamne podočnjake imam ceo život i to je u mom slučaju više estetski problem koji rešavam dobrim korektorom.Što se same nege tiče, probala sam dosta kremica a trenutno koristim Vichy Liftactiv Eyes i zadovoljna sam. I ja imam realna očekivanja od krema tako da i ne očekujem da posle upotrebe bilo kakve kreme osvanem kao dvadesetogodišnjakinja ;).Ova krema mi zvuči primamljivo prvenstveno zbog cene i prisustva hijalurona koji moja koža voli :).

    ОдговориИзбриши
  3. Moj najveci problem su tamni kolutovi. Nisam ovo probala do sada, ali cu to uraditi.
    Procitajte novi post na mom blogu i iskoristite popust koji sam dobila za svoje citaoce:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/10/purebeautyrs-online-prodavnica.html

    ОдговориИзбриши
  4. Uh moj najveci problem kesice ispod ociju a imam 25 godina dobro bi mi dosla svaka preporuka.

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam znala da Eveline ima ovaj proizvod, već neko vreme tražim kremicu sa tom kuglicom, eto sad nađoh. :)

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare