Navigation Menu

L´Oreal Revitalift Filler Renew Serum i Krema - recenzija


Kad ste u četrdesetim, što se tiče kože lica, bore još uvek nisu primarni problem. Gubitak volumena, konture lica koje polako gube na svojoj definisanosti su ono što opterećuje žene u ovom periodu. Hijaluronski dermalni fileri postaju sve popularniji, jer oni pored popunjavanja bora, vraćaju koži volumen i omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica.


Inspirisan upravo hijaluronskom injekcijom, L´Oreal je kreirao liniju Revitalift Filler [HA] sa najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline do sada u svojim proizvodima.

Pored hijaluronske kiseline, koja je male molekularne mase zbog lakšeg prodiranja u epiderm, kolekcija sadrži i fibroxyl koji jača stanice fibrolasta i na taj način podstiče učvršćivanje kože.

Kolekcija sadrži serum i dnevnu kremu.



Serum sadrži 10 puta veću koncentraciju hijaluronske kiseline od drugih L´Orealovih proizvoda. Hidrira kožu i umanjuje vidljivost bora. Koža izgleda punije, elastičnija je, a konture izgledaju bolje definisano.

Pakovanje je dizajnirano tako, da pored asocijacije na hijaluronsku injekciju, pruži i maksimalnu zaštitu proizvoda od vazduha i sunčeve svetlosti. Sadrži 16 ml proizvoda.

Par kapi umasirati i ostaviti da se apsorbuje pre nanošenja kreme. Koristiti jednom ili dva puta dnevno. Namenjen je ženama između 35. i 65. godine, bez obzira na tip kože.


Sastojci Revitalift Filler Renew seruma



Revitalift Filler [HA] dnevna krema umanjuje vidljivost bora, vraća volumen i konture lica izgledaju bolje definisano. Kao i serum namenjena je istoj ciljnoj grupi, sadrži hijaluronsku kiselinu i fibroxyl. Za bolji učinak nanosi se nakon seruma. 

Pakovanje je kao i kod drugih L´Orealovih krema, staklena teglica sa 50 ml proizvoda.


Sastav Revitalift Filler [HA] dnevne kreme

MOJI UTISCI: 

Kremu i serum koristim od kraja aprila. I pored toga što nisam najsrećnija sastavom,vrlo sam zadovoljna njihovim učinkom. Dejstvo na konture lica i volumen kože je vidljivo već nakon prve primene, naravno u granicama razumnog očekivanja od kozmetičkih proizvoda.

Serum nakon nanošenja daje blag utisak isušene kože ali to ubrzo nestaje. Krema odmah nakon nanošenja čini ten ujednačenim, pore skoro nevidljivim i bez ikakvih masnih tragova. Nakon ova dva proizvoda skoro da vam i nije potrebna šminka, dovoljna je trunka BB kreme ili tečnog pudera. T zona mi ni jednom nije prosijala od kad koristim ova dva proizvoda, ten mi nikada nije bio čistiji i bolji.

Ova kolekcija je za mene postala prosto nezamenljiva i pored seruma i krema mnogo zvučnijih brendova koje trenutno imam.

Sastav je moram priznati, pre svega zbog Alcohol denata, za mene problematičan ali učinak je preovladao, tako da sam trenutno već na trećem serumu i drugoj kremi.

Preporučena cena za oba proizvoda je 1.799,00 dinara ali ja sam ih uvek kupovala na nekoj akciji za 1.200,00 dinara.

Šta je Vama bitno kod ovakvih proizvoda? Šta sigurno izbegavate a gde ste spremne da zažmurite?









2 коментара:

  1. Одговори
    1. Mislim da su još danas na sniženju u DM-u. Ako mamin rođendan nije pre decembra onda možeš da iskoristiš akciju Loreala, koja je svake godine pod nazivom "dostupan luksuz u decembru". Uvek je lepo videti kad ćerke misle na mame.

      Избриши

Follow @ matureskincare