Navigation Menu

Novogodišnje Vichy darivanje - Bez pauze i u 2016.




Vichy je ove godine plasirao svoje prvo suvo ulje Neovadiol Magistral Elixir namenjen ženama koje trpe posledice hormonskog starenja. O menopauzi i hormonskom starenju pisala sam u ovom postu. Zahvaljujući saradnji sa Vichy Srbija imala sam prilike da među prvima testiram ovaj divan proizvod. On je postao nezaobilazni deo moje nege i moj omiljeni kozmetički proizvod u 2015. godini. Pominjala sam ga u više postova a recenziju možete pročitati ovde.


Posle 14 godina istraživanja uticaja menopauze na kožu, Vichy nam je u oktobru mesecu predstavio Neovadiol kompenzacioni kompleks. Iz Vichija su nam poručili:

Uprkos promenama, žene i dalje žive dinamično, i zato nema razloga za pauzu u menopauzi.
U Kompenzacionom kozmetičkom kompleksu Vichy je udružio sledeće aktivne sastojke:
PRO-XYLANE ključni  sastojak linije proizvoda Neovadiol, sada u većoj koncentraciji, dokazano deluje na čvrstinu kože, debljinu epidermisa, ujednačenost kože i smanjenje pigmentacijskih fleka;
HYDROVANCE + HEPES deluju na hidrataciju i teksturu kože;
- HEDIONE derivat jasmonske kiseline koji pospešuje proizvodnju lipida kojima ponovno snabdeva  kožu;
REMINERALIZUJUĆA VODA VICHY podstiče obnavljanje i jačanje kože, i njeno snabdevanje mineralima.
Kompenzacioni kozmetički kompleks deluje na kožu pogođenu hormonskim starenjem tako što joj vraća gustinu, crte lica su preoblikovane a ten je ujednačen i blistaviji.


Napredna obnavljajuća nega - kompenzacioni kompleks Nevadiol za zrelu kožu i kožu u menopauzi, dostupan je u obliku dnevne kreme namenjenjene normalnoj do mešovitoj koži takođe i osetljivoj, dnevne kreme namenjene suvoj i osetljivoj koži i kao koncentrat namenjen svim tipovima kože.
Da bi Vam ulepšali predstojeće praznike, Vichy Srbija i Mature skin care blog daruju jednu čitateljku suvim uljem Neovadiol Magistral Elixir i jednu čitateljku Kompenzacionim kozmetičkim kompleksom u vidu koncentata.
Da bi učestvovali u prazničnom darivanju: ostavite ime u komentaru na ovaj post, ime pod kojim pratite blog na nekoj od društvenih mreža, napišite Vaš omiljeni kozmetički proizvod koji koristite u borbi protiv starenja i Vaš omiljeni Vichy proizvod ako ga imate. Za nagradu se mogu prijaviti svi koji mogu da prime paket na teritoriji Srbije.
Prijavljivanje traje do 26. decembra a imena dobitnika biće objavljena 27. decembra na blogu u rubrici Razgovor nedeljom.


43 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Milojevic Dragana
    Ja trenutno koristim Vichy Dercos sampon protiv opadanja kose, vrlo sam zadovoljna pa je to ujedno moj omiljeni Vichy proizvod, a sto se tice kozmetickog proizvoda za borbu protiv starenja, posto imam 24god jos uvek ne koristim nista ali znam da moja mama koristi Vichy Neovadiol kremu pa bih volela da je iznenadim sa jednim od ova dva proizvoda i zbog nje se prijavljujem :) Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  3. Super post za osobe koje su u meno pauzi.
    Na Facebook-u: Daliborka Zivkovic

    ОдговориИзбриши
  4. Super post. Divan poklon kojoj bih darovala svojoj mami 😍😘😘

    ОдговориИзбриши
  5. Na fejsu Vanja Djurdjev
    Koristim Vichy idealiu i prezadovoljna sam sa njom :)

    ОдговориИзбриши
  6. FB Dragana Gajic
    Omiljeni Vichy proizvod mi je Normaderm Night Detox.
    Sto se tice krema protiv bora, jos uvek nisam pocela da ih koristim mada bih trebala...

    ОдговориИзбриши
  7. Fb: Desanka Savic
    Omiljen proizvod mi je Vichy idealia skin sleep krema.

    ОдговориИзбриши
  8. Na facebook-u Beba Koprivica , za borbu protiv starenja koristim Vichy idealia , a omiljena mi je cela linija purete thermale , I aqualia thermal.

    ОдговориИзбриши
  9. FB
    Петковић Адријана
    Bloglovin Adri Jana
    Sajt izgleda fantastično! :)
    Od Vichy sam isprobala samo uzorke, nažalost, a posebno mi se svideo Idealia puder. :) Od proizvoda u borbi protiv prvih znakova starenja koristim Bioten Skin Defence. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Na fb te pratim kao Vesna Gavric.
    Omiljeni Vichy proizvod mi je Vichy Aqualia Thermal serum i krema.
    Do sada sam koristila samo Avon ANTIAGE liniju. :)
    Lep pozdrav, srecni ti praznici, i hvala sto delis ovo sa svojim pratiocima.

    ОдговориИзбриши
  11. Moj favorit Vichy idealia dnevni krem za normalnu i mešovitu kožu, baš mi prija. Neovadiol bih poklonila dragoj mami.
    Pratim na fb Obradovic Milica

    ОдговориИзбриши
  12. Vichy zaista ima pun spektar linija. Kremice za prvu pojavu borica i nepravilnu kozu uglavnom koristim ja, a moja mama je imala prilike da proba Neovadiol Elixir i sama je priznala da nije skoro probala ulje koje njenoj masnoj kozi odgovara :)
    FB: Ivana Topalovic

    ОдговориИзбриши
  13. fb: Milena Aleksić
    Do sada sam, nažalost, imala priliku samo da probam uzorke Vichy proizvoda. bila bih jako srećna kada bih dobila jedan od ova dva poklona.
    PS: Praznični izgled bloga je divan! :)

    ОдговориИзбриши
  14. Fb: Snežana Rančić
    Omiljeni Vichy proizvod i nažalost jedini koji sam imala prilike da koristim (zbog finansijske situacije)je VICHY Normaderm Night...kremica posuđena od moje majke...koja je idealna koliko mi se čini za svaku damu!

    A u borbi protiv bora i starenja trenutno koristim Weleda fluid od irisa.
    Preporučen mi je...i za sada je delotvoran, a i lepo miriše. :)

    Puno SREĆE svim damama! :)

    ОдговориИзбриши
  15. Tamara Stankovic
    Nisam probala Vichy proizvode do sada niti sam koristila sredstva protiv starenja. Ukoliko bih osvojila neki od ovih proizvoda, poklonila bih ga mami..♡♡♡

    ОдговориИзбриши
  16. Tamara Stankovic
    Nisam probala Vichy proizvode do sada niti sam koristila sredstva protiv starenja. Ukoliko bih osvojila neki od ovih proizvoda, poklonila bih ga mami..♡♡♡

    ОдговориИзбриши
  17. Jelena Mitrovic FB, Blogolovin
    Ova preparativa je idealna za kozu moje majke, meni se do sada dobro pokazala linija aqualia thermal, imala sam i neki uzorak liftaktiv, ali mi je mala kolicina da bih videla kako na moju kozu deluje. :)

    ОдговориИзбриши
  18. Sladjana Beker
    Omiljeni Vichy proizvod mi je Vichy Aqualia Thermal serum i krema.

    ОдговориИзбриши
  19. Darinka Dare Stefanovic
    Po tvojoj preporuci sam kupila Loreal revitalift Filer serum i kremu i prezadovoljna sam. Koristila sam Vichy Supreme dnevnu ali nisam bila zadovoljna. moracu da predjem na Neovadiol jer po ovome vise mi odgovara.
    FB Dare Stefanovic

    ОдговориИзбриши
  20. Koristim Vichy idealia dnevnu kremu i prezadovoljna sam.
    FB- Marija Ilic

    ОдговориИзбриши
  21. Miljana Zivkovic,
    ja sam ti u klimaksu ali se ne dam. Nema pauze. Volim Vichy i imam ovo ulje i odlicno je. Bas mi je bilo omiljeno ove godine.
    Nemam Face book ali koristim Bloglovin a i ne tvitujem. Na bloglovinu sam Miljana, ako se to racuna.

    ОдговориИзбриши
  22. Dermix anti age se za sada pokazao kao vrlo dobar! :) Nisam koristila nesto mnogo Vichy, takodje uglavnom uzorke,normaderm gel je jako fin :)
    fb Ana Buculov, bloglovin je Ana MB
    srecno :)

    ОдговориИзбриши
  23. Pre svega HVALA VELIKO na ovako divnom darivanju!
    I PUNO USPEHA u daljem radu na blogu od SRCA Vam zelim! :)

    ja sam dama u godinama, i na preporuku drugarice probala sam VICHY NEOVADIOL kremicu, doduse samo uzorak, i moram reci da nesto bolje nisam koristila u borbi protiv starenja.

    Nazalost nemam mogucnosti da je kupim, tako da se prijavljujem za poklon uzorke kad god to mogu!

    Veliki pozdrav i sve najbolje Vam zelim! :) A nam svima punooo SRECE! :)

    Fb: Katarina Kaća Borić
    Pratim Vas i na Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  24. FB Iva Pavlovic
    Moji omiljeni Vichy Proizvodi su Vichy Idealia BB krema i Vichy Teint Ideal kremasti puder jer iako i jedan i drugi proizvod spadaju u domet dekorative, odlicno neguju i stite kozu zahvaljujuci hidratantnim sastojcima koje sadrze i odsustvu parabena! A omiljeni proizvod za negu protiv starenja mi je Gerovital dnevna hidratantna krema koju toplo preporucujem. :)Srecno svima!

    ОдговориИзбриши
  25. FB pratim kao Jovana Dobrijević
    Omiljeni anti age proizvod mi je Balee Q10 za okoloocno podrucje, a koristim Vichy Idealia Skin Sleep kremu i prezadovoljna sam!
    Pratim i na Bloglovinu kao Jovana. Pozdrav
    Jovana Dobrijević

    ОдговориИзбриши
  26. FB https://www.facebook.com/jasmina.blazicstosic
    Nemam nista od Vichy proizvoda a zelela bih da probam

    ОдговориИзбриши
  27. FB Mikica Vladimir Pavlovic
    Omiljena krema u borbi protiv starenja mi je Vichy Liftactiv Supreme koja je ujedno i moj omiljeni Vichy proizvod. Nedavno sam je prvi put probala i prezadovoljna sam,svima bih je preporucila za negu zrele koze.

    ОдговориИзбриши
  28. Omiljen Vichy proizvod mi je Liftactiv nocna krema a omiljeni proizvod sa anti-age efektom definitvno Nivea Cellular dnevna krema! FB Ana Pavlovic

    ОдговориИзбриши
  29. Fb Tatjana Djuricic-Obodjan iskreno nemam omiljeni proizvod,jos nisam nasla koji mi u potpunosti odgovara.

    ОдговориИзбриши
  30. Milica M.
    Predivne nagrade ali neću učestvovati jer mi je još rano za ove proizvode. Volim Vichy, naročito roze penu za umivanje. Srećna vam nova godina.

    ОдговориИзбриши
  31. Još uvek se protiv starenja borim OSMEHOM :) još sam u fazi preispitivanja kremica, i ne družim se sa antiage proizvodima mnogo, mada.... uskoro me čeka i to :/

    Do tada uživam u običnim kremama i proizvodima, ovo bih ako dobijem poklonila majci, a Vichy je tu FANTASTIČAN proizvođač, Normaderm gel pogotovo :) posle njega kao da dobijem novu kožu na licu :) on je ČUDO :)

    Jasmina Makuljević, bl jassm

    ОдговориИзбриши
  32. FB Helena Martincevic
    Bloglovin Health, beauty & co.

    Vichy nisam isprobala, osim nekoliko testera, a najvise su mi se svideli tecni puder Teint Ideal i Idealia dnevna krema. Protiv starenja imam jedino okoloocnu kremu Nivea Cell Energy, a nedavno sam potrosila i isti serum za lice.

    ОдговориИзбриши
  33. Vichy idealia - još jedan glas za ovu kraljicu među kremama :)
    FB Boško Ana Anči, a bloglovin je Boško Ana

    ОдговориИзбриши
  34. Pratim Vas na fejsu kao Ljiljana Milovanov kako se i zovem, a ovde kao Ljiljana Ljiljana. Momentalno koristim samo Baby love kremu za osetljivu kožu (znam da mi treba nešto ozbiljnije). Momentalno nemam ništa od Vichy proizvoda. poz

    ОдговориИзбриши
  35. fb Vesna Matic
    Omiljeni anti age proizvodi su mi iz Vichy Liftactiv linije - Liftactiv Supreme krema za lice i Liftactiv Serum 10 :).

    ОдговориИзбриши
  36. Na tw te pratim kao @gingajica
    Omiljeni anti-age proizvod mi je alverde ulje za lice od ruže. Omiljeni vichy proizvod mi je njihov puder dermablend, fantastičan je.
    Jelena G

    ОдговориИзбриши
  37. Zaljubljenik sam u Vichy kozmetiku jos od davnih dana. Mama mi je prenela ljubav i obavezu da se negujem Vichy kozmetikom. (Hvala joj). Vichy je u nasoj kuci, poput najbolje prijateljice mami, sestri i meni. S obzirom da imam osetljivu kozu i ponekad problematicnu, koristim Vichy Normaderm liniju. TRenutno mi je omiljeni proizvod Vichy BB krema, a tu je i miljenica nase kucice ( sve tri je koristimo) krema Vichy Idealia Skin Sleep - koliko je dobar osecaj naneti je i zaspati sa osecajem magicnih trenutaka koji ce se desavati tokom noci, pa se ujutru probudimo lepe i negovane. Mi je zovemo "Carobnica lepotica" :) Neovadiol bih volela da osvojim, kako bih se mami Vichy(jem) zahvalila za negovanu i lepu kozu. (FB Ivana Vasić. Bloglovin - Ivana Vasic)

    ОдговориИзбриши
  38. Vichy je oduvek prednjačio sa inovacijama u dermo kozmetici.Omiljeni anti age proizvod od kako se pojavila Vichy Liftactive Supreme krema za normalnu do mešovite kože. Moja koža je masnija na t zoni, normalna na obrazima, ova krema je sjajna podloga za šminku i božanstveno neguje.Zimi negu pojačam sa Vichy Liftactiv Derm Source serumom.Napunila sam nedavno 40 godina ali moja koža te godine ne priznaje i ne odaje :-) Volela bi da da mamu iznenadim Neovadil Kompenzacionim kozmetičkim kompleksom u vidu koncentata. Ulje nisam probala, s obzirom na sastav, verujem da bi bila odlična nega za moj tip kože tokom zime, a onima sa suvljom kožom, tokom cele godine. Bloglovin Lidija Vasić

    ОдговориИзбриши
  39. Svuda Olivera Babić
    Prve borice hranim i gladim trenutno Dermix Anti Age Hydratorom, a omiljeni Vichy proizvod mi je termalna voda, pogotovo u letnjem periodu.

    ОдговориИзбриши
  40. Odličan post, a i odlični Vichy proizvodi. Do sada sam imala priliku da probam Vichy liftactiv nocnu kremu.
    FB Vesna Marković

    ОдговориИзбриши
  41. Jelena Zivkovic
    Prelepi pokloni, omiljeni Vichy proizvod a ujedno i moje oruzje protiv bora je Liftactiv Nuit krema. Srecni praznici! FB Jelena Zivkovic

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare