Navigation Menu

Moja Weleda inspiracija


Ako pratite blog putem FB-a ili Instagrama sigurno ste primetile da sam učestvovala na Weleda Srbija fotokonkursu. Jedna od mojih fotografija će se naći na njihovom kalendaru za 2017. godinu. Kao nagradu sam dobila divne proizvode iz linije namenjene zreloj koži od nara kojoj sam se potajno i nadala.



Verujući drevnoj mudrosti koja kaže da je nar simbol vitalnosti i dugovečnosti Weleda je kreirala liniju za negu zrele kože  koja sadrži ulje ovog dragocenog voća.
Za negu lica  dobila sam dnevnu kremu koju koža brzo upija, štiti je od slobodnih radikala, poboljšava njenu čvrstinu i elastčnost. Odlična je i kao podloga za šminku. Linija sadrži noćnu kremu, dnevnu, za predeo oko očiju i serum. 
Serum iz ove linije je posebno hvaljen i na mojoj je listi za kupovinu.


Za negu tela me je obradovalo ulje od nara koje štiti kožu od isušivanja i preranog starenja. Zaglađuje i učvršćuje kožu. Posebno je prijatnog mirisa i vrlo je efikasno.


Regenerativna krema za negu ruku iz ove linije pored organskog ulja semenki nara sadrži ši puter, ulje susama i ekstrat prosa. Štiti ruke od isušivanja zbog čestog kontakta sa vodom, slobodnih radikala i suvog vazduha. Sprečava stvaranje tamnih fleka koje su posledica preranog starenja.


Pored linije od nara tu se našla i homeopatska pasta za zube od nevena, bez mentola koja me je očarala i već sam nabavila novu a planiram da probam i druge Weledine paste. Osvežavajući ukus koji mene podseća na negro bombone.


Za negu usana Everonbalzam, napravljen od prirodnih sastojaka kao što su organsko ulje jojobe, pčelinji vosak i organski ši puter. Štiti usne od gubitka vlage i daje im mekoću i sjaj. Nikada ne koristim balzame za usne ali ovaj sam morala da probam zbog predivnog mirisa vanile i etarskog ulja ruže.
Ove i druge Weleda proizvode  možete pronaći u bolje snabdevenim apotekama a najpovoljniji su u Srbotradu  pa ih možete i poručiti u njihovoj online apoteci ovde. O mom pozitivnom iskustvu sa Srbotrade online kupovinom možete pročitati ovde a o drugim Weleda proizvodima o kojima sam već pisala ovde.
Da li koristite nešto iz bogatog Weledinog asortimana?  Podelite svoje utiske u komentaru.

4 коментара:

  1. Nisam koristila nista (probala sam kod sestre Skin Food, gel za tusiranje od citrusa, i kremu od nevena za ruke, a i ti si me zainteresovala fotografijama koje si objavljivala pre mesec-dva

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su te fotografije zainteresovale. Za ljubitelje prirodne kozmetike Weleda je odličan izbor.

      Избриши
  2. Koristim Kremu od Irisa, a pre nje sam probala od divlje ruze, i obe su mi odlicne! a nikako da probam njihove paste za zube, deluju mi jakooo zanimljivo!

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare