Navigation Menu

DisclaimerCelokupan sadržaj na ovom sajtu je moje lično vlasništvo. Nemojte kopirati ni jedan njegov deo  bez mog prethodnog odobrenja.
Odobrenje možete zatražiti putem mail-a matureskincare@gmail.com 

Opisani proizvodi na ovom sajtu delom su kupljeni mojim novcem a jedan deo su PR uzorci. Kada se radi o PR uzorcima to je jasno naglašeno.
Predstavljeno mišljenje je moje subjektivno mišljenje, bazirano na mom ličnom iskustvu, bez obzira da li se radi o kupljenom proizvodu ili PR uzorku.
Ukoliko ste se odlučili za kupovinu nekog proizvoda zbog mojih pozitivnih utisaka o njemu ili moje preporuke, molim Vas da pre kupovine zatražite uzorak (tester).  Imajte na umu stanje i tip Vaše kože, kao i moguće alergijske reakcije pre kupovine. Ne mogu Vam garantovati da će proizvod na Vama delovati isto kao i na meni, te ne mogu snositi nikakvu odgovornost ukoliko Vam proizvod ne odgovara na bilo koji način.

Reklame koje vidite na sajtu su reklame treće strane i njihov sadržaj nije ni u kakvoj vezi sa sajtom. Vašim klikom, sajt dobija malu sumu.  Ukoliko Vam se čine interesantnim, posetite ih. Ukoliko ih smatrate neprimernim, uznemiravajućim ili Vas na bilo koji način ometaju u praćenju sadržaja na blogu, molim Vas da me obavestite.

0 коментара: