Navigation Menu

Garnier Anti-Ageing BB cream - recenzija


Garnier BB krema za zrelu kožu


Posle godina i godina korišćenja Max Factorovih tečnih pudera,  Garnier Anti-Ageing BB krema je pravi spas za moje lice.
Koristim je više od godinu i po dana i malo je reći da je ona moj omiljeni kozmetički proizvod.
Dosta je gusta, ali se lako razmazuje i nema efekat maske na licu. Krema nije komedogena, što je meni jako bitno. Koristim light varijantu, koja se potpuno prilagodi mom tenu, čak i leti, kad mi je lice malo tamnije. Pokrivna moć joj je slaba ali se lako nadogradi nanošenjem još jednog sloja. Ne ističe suve delove i bore.
Kožu čini glatkom, hidriranom, na dodir čvrsćom kao sto Garnier i obećava.
U zavisnosti od dnevne kreme koju nanesem pre nje, je i vreme za koje mi T zona prosija, tako da nekada stavim puder u kamenu, nekada ne.
Probala sam da je zamenim nekim drugim BB kremama, jer je već dugo koristim ali bez uspeha. Samo sa ovom kremom imam osecaj da ona nije šminka, već dodatna nega, da mi se pore ne zatvaraju a bore ne ističu.
Dob za koju je preporučeno korišćenje od strane proizvođača je od 30. do 65. godine.
Možete je pronaći svuda, od lokalnih parfimerija do trgovinskih lanaca. Cena se kreće od 700 do 800 dinara ali je često na akcijama i može se naći i za  500 do 600 dinara.
Da li koristite BB kreme ili ste verne tečnim puderima?

8 коментара:

  1. Napokon da naletim na blog svoje vrsnjakinje. Ono sto si napisala o sebi ja bih mogla da promenim u imam 43 godine i jednog divnog devetogodisnjaka, ostalo je sve isto kao kod tebe. Obozavam kozmetiku i vec duze vreme se razmisljam da pocnem da pisem svoj blog. BB antiage sam probala ali meni ne odgovara. Odmah mi se oznoji lice cim je stavim. Ja inace imam taj problem sa kremama. Lice mi nije problematicno osim malo kapilara na obrazima i samo stavim Max factor stik preko njih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da smo tako slicne, jedva cekam da pokrenes blog, jednog sigurnog citaoca vec imas.
      Zao mi je da ti ova BB krema ne odgovara, ja je koristim svaki dan u bilo kojoj prilici i savrsena mi je.

      Избриши
  2. Анониман24. март 2014. 09:20

    Stvarno je lepo kad naidjem na blog koji se odnosi na malkice starije dame.Imam 38 godina pa me bas zanima kako se i cime neguju vrsnjakinje.I u ovoj starosnoj populaciji ima raznih tipova koze.Ne znaci ako je zrelija da je koza automatski i suva.Volim da pratim beauty blogove,ali ih uglavnom pisu mladje devojke,pa se i nega odnosi na mladu kozu.Cenim i njihova misljenja naravno,ali i ovakvi blogovi su potrebni,sa sadrzajem za starije beauty ljubiteljke.Uh,udavih,pozdrav od Jasne :))

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Jasna,
    jedan od razloga što sam odlučila da pokrenem ovaj blog je upravo razmena iskustva nas malo starijih dama. Ja uživam čitajući kozmetičke blogove ali uglavnom ih pišu mlađe blogerke i to jako dobro rade, mada meni trebaju iskustva malo starijih. Nismo se razumele oko zrele kože, eto moja je mešovita ali mislim da nema zrele i baš, baš potpuno masne kože.
    Drago mi je da ti se dopala ideja bloga i nadam se da će ti možda i koristiti.

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. Ova krema nije za tebe. Postoje druge Garnier BB kreme i zavisno od toga koji tip kože imaš možeš izabrati odgovarajuću.

      Избриши
  5. Gde se moze naci ova garnier tonirana krema sa anti age efektom u Nisu kadaje nema vec sest meseci

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare