Navigation Menu

FROM SCIENCE TO BEAUTY - L´oreal Paris Revitalift Magic Blur

Revitalift Magic Blur dnevna krema je nova formula koja nam dolazi iz L´Oreal Paris laboratorija. Ova krema objedinjuje karakteristike klasičnih blur kozmetičkih proizvoda, koji trenutno umanjuju vidljivost pora, borica i bora, umanjuju sjaj kože i ujednačavaju boju tena sa snažnim Revitalift sastojcima protiv starenja kože.


Tehnologija blura trenutno umanjuje vidljivost nepravilnosti uz pomoć supstanci koje raspršuju svetlost i ispunjavaju neravnine na koži, dok se  Pro-Retinol A i Dermalift bore protiv starenja kože.
Krema je namenjena ženama starijim od 35 godina. L´Oreal nam obećava dvostruki benefit upotrebom ove kreme: trenutni (momentalno umanjuje vidljivosti  pora i bora) i dugoročni (nakon mesec dana upotrebe bore su umanjene, koža deluje čvršće, ten deluje ujednačeno).
Po uputstvu proizvođača, kremu treba naneti ujutru na očišćeno lice i vrat u tankom sloju a u slučaju izlaganja suncu koristiti dnevni proizvod za zaštitu od sunčevih zraka. Proizvod nije komedogen. Izrazito meka tekstura dubinski hidrira bez osećaja masnoće.
Krema je upakovana u atraktivnoj staklenoj teglici crvene boje koja sadrži 50 ml proizvoda.
Sama krema je nežne roze boje, vrlo prijatnog, blagog mirisa i guste strukture.


Koristim je skoro dva meseca i moji utisci su izrazito pozitivni. Moglo bi se reći da se ljubav između mene i ove kreme rodila na prvom testeru. Zbog nje sam dva puta kupila isti časopis samo zbog testera, jer sa prethodnom blur kremom nisam bila zadovoljna i želela sam duže testiranje pre kupovine.
Pored toga što mi smanji vidljivost proširenih pora, ublaži mi i naglašenost linije od nosa do ugla usana, ujednači boju tena i odlično matira T zonu. Crte lica postanu nekako blaže.
Nanosim je svakog jutra u vrlo maloj količini, otprilike zrna graška kao da nanosim tanak film na lice, bez utrljavanja i masiranja. Na zvaničnoj L´Oreal Hrvatska strani dato je i uputstvo kako pravilno naneti kremu. Od pravilnog nanošenja i količine  zavisi i sam učinak kreme. Na donjoj slici je prikazan pravilan način nanošenja.

Količina koju preporučuju je veličine lešnika, ali meni je to mnogo s obzirom da je nanosim samo na lice, ne i na vrat. Mislim da je određivanje prave količine jako bitno za postizanje pravog učinka.
Kako ova krema nema zaštitni faktor, nakon nje nanosim dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom koja mi ujedno dodatno hidrira lice jer mala količina koju nanesem nije dovoljna za dobro hidriranje. Krema ima mat završnicu pa se može učiniti da isušuje lice ali osećaj suvoće nestaje već posle par minuta. Izuzetno je prijatna na koži i nije mi izazvala nikakve neprijatnosti. Sa njom se osećam sigurnije jer su mi sve nepravilnosti na licu ublažene. Na način na koji je ja koristim mislim da bi odgovarala svim tipovima kože. 
U ovoj liniji proizvoda postoji i završna krema Revitalift Magic Blur i krema za predeo oko očiju. Završnu kremu bi trebalo naneti nakon dnevne  a pre nanošenja šminke za postizanje potpunijih rezultata, ali meni bi to bilo suvišno. Krema za područje oko očiju mi deluje privlačno i svakako će se naći na mojoj listi želja.
Cene svih krema iz ove linije su iste, i kreću se oko 1500,00 dinara, Trenutno se mogu naći na sniženju u svim većim parfimerijama  do sredine januara.




6 коментара:

  1. Probala sam tester ove kreme i stvarno je iznenađujuće fina, pogotovo kao podloga za šminku, dođe nešto između prajmera i kreme.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš tako. Ja uvek nakon nje nanesem i dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom. Jako sam zadovoljna ovom kremom, sve nekako lepše izgleda nakon nje.

      Избриши
  2. Izgleda jako interesantno, samo me zanima moze li se smatrati i kao serum, s obzirom da se nakon nje nanosi dodatna krema?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne, ovo je dnevna krema sa blur efektom (efektom zamagljivanja). Ja sam nanosila kremu preko nje zbog zaštitnog faktora koji ova krema nema.

      Избриши

Follow @ matureskincare