Navigation Menu

Nivea Q10 serum sa aktivnim perlama + giveaway


Nivea je 1998. godine predstavila, u to doba inovativnu kolekciju u anti-age kozmetici,  Nivea Visage sa koži svojstvenim koenzimom Q10. Kolekcija je uskoro postigla planetarnu popularnost. Mnogim ženama  širom sveta  prvi anti-age proizvod je baš iz ove Niveine  linije, koja je kasnije promenila naziv u Nivea Q10 plus. Ovu kolekciju na našem tržištu čine: Q10 dnevna krema protiv bora, Q10 Plus noćna krema protiv bora, Q10 Plus Lagana dnevna krema protiv bora, Q10 plus Energy dnevna krema, Q10 Plus krema protiv bora oko očiju, Q10 Plus Energy roll-on za područje oko očiju,Q10 mleko za čišćenje lica, Q10 Plus maska protiv bora, Q10 Plus CC krema protiv bora i najnoviji  član ove porodice NIVEA Q10plus Serum Pearls.


Spoj koenzima Q10, hijaluronske kiseline i kreatina, čini formulaciju ovog seruma .Sam serum je vrlo neobičnog oblika, žute biserne perle, bogate visokom koncentracijom koenzima Q10 okružene su hidratantnim gelom. Pritiskom na pumpicu, perle se stapaju sa gelom i tako dobijamo efikasan anti-age proizvod.
Koenzim Q10 prirodno se nalazi u našim ċelijama i pomaže u pretvaranju hranjivih supstanci  u energiju. Vraća energiju stanicama kože, i jača njihov regenerativni potencijal. Ima i antioksidansna svojstva, koja neutralizuju  štetne slobodne radikale nastale zbog spoljnih uticaja,  UV zračenja i zagađenja, koji smanjuju količine kolagena i elastina u koži.
Kreatin je derivat aminokiseline koji se prirodno nalazi u koži, deluje kao rezervoar energije za funkcionisanje ċelija.
Hijaluronska kiselina prirodno nastaje u telu  i sastavni je deo vezivnog tkiva kože. Njena ključna  funkcija je zadržavanje vlažnosti kože, zbog sposobnosti  vezivanja 30 puta više vlage od svoje molekularne težine.
Kako starimo nivo koenzima Q10, kreatina i hijaluronske kiseline se smanjuje, što ima za posledicu stvaranje i produbljivanje bora.
Kome je namenjena linija Q10 plus Ovu liniju možete da koristite veċ posle 25. godine.
Zašto koristiti serume  Serumi sadže veċu koncentraciju aktivnih materija u odnosu na kreme iz iste linije, molekuli seruma su manji u odnosu na molekule kreme, te zbog toga dublje prodiru u kožu. Serumi se baziraju  na vodi a kreme na uljima..
Kada koristiti serume  Kada je u pitanju zrela koža, serume treba uvrstiti u svakodnevnu rutinu nege kože, ukoliko za to imate moguċnosti. Kod mlađe kože, serume koristimo kad god koža ima potrebu za dodatnom negom, kao što je prelaz iz hladnog u topliji period, sa pauzama u korišċenju. Nakon mesec dana upotrebe treba napraviti određenu pauzu.
Šta kaže Nivea o ovom serumu 
 NIVEA Q10plus Serum Pearls sadrži najveću koncentraciju koži svojstvenog koenzima Q10 u poređenju sa ostalim proizvodima iz linije Q10 plus protiv bora. Njegova izuzetno moćna formulacija je obogaćena hijaluronskom kiselinom i kreatinom, a svoju intenzivnu efikasnost u borbi protiv bora dokazuje ne samo time što primetno smanjuje uočljivost postojećih bora već i time što doprinosi sporijem formiranju novih. Redovnom upotrebom površina kože postaje primetno mekša, nežna i izgleda mlađe.
NIVEA Q10plus Serum Pearls sa koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kreatinom:
Efikasno ublažava bore, Doprinosi sporijem formiranju novih,Čini površinu kože nežnom i mekom
REZULTAT:Koža je svilenkasta i izgleda mlađe. Podnošljivost na koži dermatološki potvrđena.
Odgovara osetljivoj koži.
NIVEA Q10plus Serum Pearls sa koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kreatinom:Efikasno ublažava bore, Doprinosi sporijem formiranju novih,Čini površinu kože nežnom i mekomREZULTAT:Koža je svilenkasta i izgleda mlađe. Podnošljivost na koži dermatološki potvrđena.Odgovara osetljivoj koži.
Moji utisci Serum je kao i veċina drugih u bočici sa pumpicom, koja je kvalitetne izrade. Sadrži 40 ml proizvoda i prepoznatljivog je Nivea mirisa. Jedan do dva pritiska na pumpicu su dovoljna za celo lice i vrat. Serum se brzo upija, tako da nije potrebno dodatno vreme za nanošenje dalje nege ili makeupa. Kožu ostavlja dobro hidriranom i svilenkastom na dodir.Nije lepljiv i ne ostavlja masne tragove. Posle mesec dana korišċenja nisam imala nikakvih negativnih reakcija zbog njegove primene.
Dugo vremena sam bila zadovoljna noċnom kremom iz ove kolekcije. Nekako sam joj se stalno vraċala, jer mi je pružala izgled odmorne kože nakon buđenja. Na žalost ja sam ovu liniju “prerasla”.
Mislim da je ovaj serum dobra dodatna nega za sve tipove kože, između tridesete i čerdesete godine. Kod masne kože bilo bi dovoljno naneti samo ovaj serum pre nanošenja šminke.
Cena seruma je oko 1400,00 dinara u DM-u, dok je u Roda centru 1250,00 dinara.
Jedan primerak seruma možete osvojiti u ovom drugom darivanju na blogu, dovoljno je da pratite FB stranu bloga. Da bi ste se prijavile za darivanje, ostavite u komentaru na ovaj post ime pod kojim pratite blog preko FB-a i odgovorite na pitanje: "da li koristite neki od proizvoda iz Nivea Q10 linije"? 
Za darivanje se možete prijaviti do 7. marta u ponoċ a 8. marta ċu objaviti dobitnicu koju ovog puta sama biram. Ime dobitnice biċe objavljeno u ovom postu i na FB strani bloga. Ukoliko se dobitnica ne javi u roku od 48 sati nakon objave, izabraċu drugu. Darivanje je internacionalno. Sreċno!












24 коментара:

  1. fb Tijana Ilic
    Ne koristim ali bih iako sam mlada i imam masnu kozu volela da probam i ovo. Zvuci zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Fb: MonnaBeauty :-) nisam jos nista probala, ali bih voljela isprobati ovaj serum :-) cini se supeeeer

    ОдговориИзбриши
  3. fb Marina Suncica
    Ja da budem iskrena ne koristim jos uvek liniju za zrelu kozu. Imam 30 godina i ne bih da opterecujem svoju kozu jos uvek,smatram da je rano. Ali imam ogromnu zelju da nadjem mami svojoj neku kremu koja bi joj odgovara za njenu kozu jer je uvek izgledala mladoliko,i uvek su nas mesali za sestre a primecujem da godine ostecuju njeno divno lice,a ja bih zelela da to sprecim. Ona mi ne dozvoljava da joj kupim neki preparat jer ne zeli da se trosim na nju,ali kad bih ga osvojila onda ne bi imala izgovor ...tako da igram za nju. Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Ja uglavnom imam problem sa Eucerinom međutim serum nisam probala i ovu liniju,imam masnu kožu probala sam akvaporin i nije mi pasala nadam se da ova bude ok!!!!

    ОдговориИзбриши
  5. FB Jasmina Draskovic Zdravkovic
    Ne koristim,ali po svemu navedenom,deluje zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
  6. Pratim blog na fejsu pod imenom Jelena Gavrilović

    Nisam koristila ništa od Nivee iz ove linije (još uvek).

    ОдговориИзбриши
  7. FB Nina Zivkovic
    Nisam koristila, ali mislim da mi je pravo vreme da pocnem. ;)

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam jos koristila, sto se lica tice. Imala sam samo Q10 mleko za telo. Mlada sam jos, ali imam bas suvo lice i vec imam borice, tako da bih svakako volela nesto da probam :)

    Pratim te na Facebooku kao Milica Vanilica,

    Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  9. Joj ovo želim obožavam Niveu :)
    Pratim kao Tijana Ilić na fb a ostalo Tijana sjz

    ОдговориИзбриши
  10. Na Facebook-u sam Maja Radojkovic
    Nisam do sad probala ove proizvode.

    ОдговориИзбриши
  11. Q10 nocnu kremu za masnu kozu koristim preko cele godine,dok dnevnu iz iste linije samo zimi kada je hladnije jer mi samo tada odgovara. Na face--u pratim pod imenom Anita Milenkovski

    ОдговориИзбриши
  12. Ja ne, ali koristi moja mama :) FB Dragana Milojevic

    ОдговориИзбриши
  13. trenutno koristim Nivea Anti Wrinkle kremice, ipak mogu reci da su Q10 koje sam davno koristila mnogo bolje, bar po meni, i da planitram da im se vratim :) Za ovaj serum sam cula od svoje drugarice koja ga koristi i kaze da je odlican :)
    Fb: Suzana Petrovic

    ОдговориИзбриши
  14. Koristim Nivea Q10 dnevnu i noćnu kremu i malo je reći da sam oduševljena. Bila sam i ostala vjerna samo Nivei jer mi ona tu vjernost višestruko vraća, koža mi je lijepa, zdrava i sjajna a ja sam zadovoljna.
    FB: Rajka Kovačević

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani, lijep pozdrav, dobar dan,
      Svako dobro želim Vam.
      Nije bilo ugodno vidjeti svoje prve bore,
      Od tad me brige i ružni snovi more.

      Nivea Q10 serum nagrada je vrijedna,
      ja Vam s nadom pišem jer trebala bi mi nagrada jedna.
      Nadam se da ćete ovim serumom obradovati mene,
      jer čudesan Nivea serum san je svake žene!

      Nivea Q10 serumželi svaka žena,
      Kvalitetan i nezamjenjiv, moja je velika želja.
      Najpoznatiji, najtraženiji i najkvalitetniji anti-age serum na svijetu,
      Kad bi moj postao, bila bih sretna kao ptica u letu.

      Koža moja osjetljiva je jako i treba joj odgovarajuća njega,
      Uz Nivea Q10 serum bila bi preporođena i lijepa.
      Ne mogu zamisliti dane bez ovog divnog dara,
      Jer bio bi moj vitalni, obnavljajući ritual - kao iz raja!

      Nivea Q10 serumza mene proizvod je pravi jer me suha i osjetljiva koža davi.
      Primjena je jednostavna, kožu njeguje i hrani.
      Lijepa i zdrava koža uz Niveu nije mit
      Jer moja će koža podatna i baršunasta bit'!

      Sve poznate dive Niveu koriste prije svakog koncerta, bala,
      Voljela bih da i koža moja osjeti komadić tog glamura, tog sjaja!
      Objavu rezultata čekam s nadom i sa strepnjom…
      Ispunite veliku želju običnoj ženi jednoj!

      Избриши
    2. Анониман1. март 2015. 10:45

      Rajka Kovačević (nadovezala sam se na svoj komentar iznad). Isprike :)

      Избриши
  15. Glitter Snowflake... Jos uvijek nisam probala nista iz Q10 linije, ali Niveine proizvode bas puno volim :)

    ОдговориИзбриши
  16. Obozavam Nivea proizvode ove jos nisam probala al bih volela imam 34 god vreme je da pocnem da vodim vise racuna o svom licu da nemam bore ni za 10 god
    FB--Angela Kis

    ОдговориИзбриши
  17. Niveu koristi od kako sam prešla sa bebi krema na kreme za velike. :)
    Od Q10 koristila sam samo losion za telo,ali od kako sam pre 7 meseci doživela veliki stres(a i gomilu malih) više ne izgledam 10 godina mladje.Došlo je vreme da se koriste kreme za stvarno velike.
    Fb-Emina svastara

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман3. март 2015. 17:56

    fb Ana Buculov

    Ja sam po godinama iz starije garde
    medju onim zenama koje su verovale da ce uvek biti mlade,
    medju onima koje su se umivale samo hladnom vodom svakog jutra
    i onima koje su verovale da ce mladost ostati tu i sutra.
    Ali mi realnost svakoga dana suprotno misljenje rodi
    da o nezi koze mora uvek racuna da se vodi,
    kao i da je prepreka za kozu iz snova
    pojava na licu dosadnih bora.
    Ne koristim nijedan proizvod iz q10 linije
    ali bih volela da mi je lice neznije i finije,
    volela bih da bude mekse i ako bi moglo mladje,
    i nadam se zato da ce vas poklon na mojoj adresi da se nadje.

    ОдговориИзбриши
  19. Svojevremeno sam koristila Nivea Q 10 liniju proizvoda i bila sam zadovoljna,sve dok je i moja koža nije "prerasla" :).Zatim sam prešla na Eucerin,pa LRP, i na kraju Vichy.Zadovoljna sam kvalitetom i izgledom svoje kože ali u mojim godinama (43) to zahteva i vremena i novca:).Volim proizvode sa hijaluronom,prijaju mojoj koži i stvarno pozitivno deluju na tonus i izgled kože.Ovaj serum mi je odmah zapao za oko čim se pojavio,inače volim i koristim serume upravo zbog veće koncentracije aktivnih sastojaka i iz mog iskustva serumi imaju stvarno blagotvorno dejstvo na kožu u četrdesetim :).
    Pozdrav i puno uspeha u daljem radu !

    ОдговориИзбриши
  20. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  21. Eh, kako je lepo kad se malo godina ima,
    kad zbog starenja kože ne mora da se nervira i cima...
    Al' me eto mojih trideset godina zove,
    da već moram da mislim i ja na te dosadne bore.

    Ima za negu u toj situaciji svakakvih preparata,
    mnogi su i preskupi skoro k'o cela plata,
    ali počasno mesto među proizvodima,
    Nivea Q10 anti age serum sa aktivnim perlama ima.

    Proizvod je stvarno vrhunskog kvaliteta,
    hrani i neguje, a osetljivoj koži nimalo ne smeta,
    koži vraća vitalnost i neophodnu energiju daje,
    i čini da svežina kože mnogo duže traje.

    Dok koenzim Q10 i hijaluronska kiselina
    kožu čine mlađom i nežnom bolje od bilo kog vina,
    tad biserne perle nežne žute boje
    brinu i o najosetljivijem licu, kao što je i lice moje.

    Sastojci su dermatološki testirani i proizvod je zdrav,
    tako da bi ovaj serum bio nezamenljiv nege ritual,
    nezamenljiv ritual preporučljiv za kožu bilo koju,
    da se lakše pobedi u neizvesnoj protiv bora boju.

    Ja još uvek ne koristim nikakve iz Q10 linije preparate,
    ali pošto sam svesna da godine mlade ne mogu da se vrate,
    mislim da je sada konačno došao red i na mene
    da odlučno krenem u borbu protiv bora - jer je sad za to pravo vreme.

    Pratim kao:MakuljevicJasmina

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare