Navigation Menu

Razgovor nedeljom + giveaway

Kako je blog krenuo nekim svojim putem i kockice se polako slažile, rešila sam da uvedem novu rubriku na blogu  "Razgovor nedeljom". Rubrika će biti posvećena neobaveznim temama, kakve ja inače volim da čitam na drugim blogovima.
Moj omiljeni dan u nedelji je "petak popodne" ali kako su mi poslednje dve subote u januaru bile radne ovaj dan je izgubio smisao. Subota je kod mene uvek posvećena porodičnom opuštanju, dok mi je nedelja već nekako užurbana i pomalo deprimirajuća. Šta mislite zašto?
Dve propuštene subote, red kiše, red vetra i mnogo obaveza su me poprilično oneraspoložile i zato ove nedelje ide prvo darivanje na blogu, da bar on bude malo raspoloženijeg duha. Prijava za darivanje traje do subote 21.02.2015. u ponoć a pobednica ili pobednik će biti objavljeni u nedelju 22.02. u rubrici "Razgovor nedeljom".
Da bi ste se prijavili za ovo darivanje potrebno je samo da pratite FB stranu bloga ovde, nije potrebno da delite objavu o darivanju na svom zidu, osim ako to sami ne želite. Naravno, ostavite komentar na ovaj post pod kojim imenom me pratite na FB-u, kako bi ste dobili broj pod kojim učestvujete u darivanju. Mozete me pratiti i preko Bloglovina ovde ukoliko zelite, ali nije obavezno. Nemojte ostavljati mail adrese i druge lične podatke u komentaru. Pobednica ili možda pobednik će biti izvučena ili izvučen uz pomoć random.org generatora i objavljen ovde i na FB strani i potrebno je da u roku od 48 sati dostavi svoje podatke u inbox FB strane bloga. Darivanje je internacionalno.
A sad malo o poklonu.



Nivea Cellular Anti-Age krema protiv bora za predeo oko očiju. Krema sadrži kratkolančanu hijaluronsku kiselinu, ekstrakt magnolije i kreatin, doprinosi bržem prirodnom obnavljanju kože. Pruža osetljivoj koži oko očiju intenzivnu hidrataciju i trenutno svežiji izgled. Poboljšava čvrstinu i obnavljanje kože. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

Balea tuferi za skidanje šminke oko očiju bez ulja. Ja ih uvek imam u kući i koristim ih kad treba skinuti maskaru a ne troši mi se veća količina micelarne tečnosti. Nosim ih i na putovanjima jer lako stanu u neseser. Moje oči su jako osetljive ali ovaj proizvod mi ne izaziva nikakvu iritaciju i zato ga iznova i iznova kupujem.

Ebelin jastuče za piling i masažu lica. Jedna vrlo simpatična i korisna stvarčica. Skoro sam je otkrila i od tada je koristim svako veče pri umivanju. Jako sam zadovoljna kako koža izgleda posle njegovog korišćenja.

Nadam se da vam se pokloni sviđaju i želim vam puno sreće u igri. Za one koji ne budu bili srećne ruke ovog puta, po završetku ovog darivanja odmah ide sledeće. U pitanju je jedan novi proizvod koji će se na našem tržištu pojaviti krajem februara a srećni dobitnik će moći da ga isproba i ranije.

Da li koristite neki od ovih proizvoda i kako vam se čine?




Giveaway je zavrsen, hvala svima na ucestvovanju

Posto se prva dobitnica nije javila, izabrana je druga i to je Jelena Aleksic. Molim Jelenu da mi dostavi podatke za slanje nagrade u inbox FB strane ili na mail matureskincare@gmail.com.


Sada je ubaceno 39 brojeva od 40 jer se prva dobitnica nije javila. 

81 коментар:

  1. Koristila sam Balea maramice za skidanje šminke, bile su mi jako dobre, a i sa super cenom. Ove tufere nisam koristila, a jastuče za piling lica bih baš želela da probam, deluje mi kao odlično za pred spavanje. :)
    fb: MakuljevicJasmina

    ОдговориИзбриши
  2. Surrender br.5. Srecno!
    Jastuce odlicno ocisti pore, mene je pozitivno iznenadilo.

    ОдговориИзбриши
  3. Balea tufere jos uvijek nisam probala, citala sam par negativnih recenzija o njima i odustala od kupovine :/ mozda ih ipak trebam isprobati bas su prakticni :) ja imam nesto slicno kao ovo ebelin jastuce, i odlicno je, mislim da je ono najbolja stvar za ciscenje lica uz odgovarajuci gel ili sapun :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Glitter br.8. Srećno!
      Meni ovi tuferi odgovaraju. Kad mi se desi, a desi mi se da ostanem bez micelarne očistim i celo lice sa njima. Prazne kutije su mi koristileza nošenjemanje količinemaske za kosu na putovanjima.

      Избриши
  4. Fb Jasna Jokic... :) Jastuce je bozanstveno..

    ОдговориИзбриши
  5. fb Marina Suncica
    bloglovin Marina Nerandzic ex Kolevska
    imala sam jastuce,fenomenalno je zaista
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Niveu i Baleu obožavam a ovo jastuče baš želim da probam :)
    FB-Tijana sjz Ilić
    blogovin -Tijana sjz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tijana br.18. Srecno! Hvala sto me pratis preko Bloglovina. Jastuce je simpaticno. Moracu da ga dodam i u sledece darivanje a i Nivea je u pitanju, tako da imas 2 sanse.

      Избриши
  8. Prelepo darivanje! :) Mozda mi se posreci :)

    Pratim te kao Milica Vanilica.

    Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  9. fb Anita Milenkovski pod tim imenom pratim ��

    ОдговориИзбриши
  10. Fb - Ana-Marija Mikulić :)

    ОдговориИзбриши
  11. super, nadam se da ce Razgovor postati omiljeno mesto nedeljom :)
    fb, bl: Suzana Petrovic

    ОдговориИзбриши
  12. FB Helena Martincevic

    Koristim ovo Ebelin jastuce i zadovoljna sam :)

    ОдговориИзбриши
  13. Helena br.29. Srecno! Drago mi je da si zadovoljna ovim simpaticnim proizvodom.

    ОдговориИзбриши
  14. Pratim na fb pod svojim imenom - Vesna Matic.
    Jastučence imam već neko vreme,doduše moje je iz Avona,koristim ga svakodnevno i odlično je za neki mikropiling i masažu lica.Okoloočnu kremu nisam probala,ali s obzirom da je na bazi hijalurona,verujem da bi prijala mojoj koži a i mojim godinama :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vesna br.30. Srecno! Meni je ovo prvo jastuce ovog tipa i dopalo mi se. Cela ova linija Nivee je prilicno dobra. Posebno dnevna i ova krema.Nocna je mozda za nijansu slabija.

      Избриши
  15. Jelena Gavrilović, a, naravno, pratim te i na bloglovinu ;)

    ОдговориИзбриши
  16. Jelena Stajkovic
    https://www.facebook.com/stivenka.king

    ОдговориИзбриши
  17. Meni je ovaj jastučić odličan, baš mi odgovara za čišćenje lica. Ostalo nisam probala. :/
    fb Ana Stancev. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ana br.36. Sretno! I meni je jastuce odlicno ali sad dobijam zelju za jednim aparatom za ciscenje, ali kako su jako skupi dovoljno je i jastuce.

      Избриши

Follow @ matureskincare