Navigation Menu

Decembar u par mirisnih slika



Kao i prethodni i ovaj decembar je prosto proleteo. Pamtim ga po potrazi  za dobrim parfemom koja je prosto prerasla u opsesiju. Znate onaj osećaj kad nešto morate baš tad i baš tu da uradite. Tako sam i ja baš u jednom DM-u, i nigde drugde, baš tog trenutka, htela parfem a izbor je bio očajan. 
Burberry The Beat edp  kupljen na slepo jer nije bilo testera, ostavio me je ravnodušnom.


Parfem inspirisan rok muzikom, upakovan u bočicu sa Burberry kariranim uzorkom i amajlijom od jelenske kože i metala. U početku mi je jako sladunjav i nekako plastičan a kasnije postaje prijatno puderast ali slabo primetan. 

Gornje note: ružičasti biber, bergamot, kardamon, mandarina
Srednje note: iris, zumbul, čaj
                   Donje note: vetiver, kedar, beli mošus
Sa svim sniženjima 30ml plaćeno 2000,00 dinara.
Pred sam kraj decembra  u Lilly-ju sam  naletela na  C-Thru toaletne vode na akciji. Pakovanja od 30 ml po ceni od 360,00 dinara. Kako su mi pakovanja delovala simpatično a cena primamljiva odlučila sam da probam Pure Illusion.



Ovo je cvetno-voćni miris kreiran od kombinacije bergamota, jasmina i belog mošusa. Elegantan miris, u početku intenzivan i sladunjav, pri kraju ostavlja cvetno mošusni trag. Za jednu toaletnu vodu prilično postojan.
Nešto što mi je posebno ulepšalo decembar je praznično darivanje na blogu u saradnji sa Vichy Srbija.


Pored jedne čitateljke i ja sam dobila jedan primerak Neovadiol kompenzacioni kompleks koncentrat na testiranje. Kako ja prvo njušnem svaki kozmetički proizvod, ovaj me je svojim nežnim mirisom odmah kupio.
I za kraj miris jednog proizvoda koji me je uplašio i skoro naveo da od njega odustanem.


Iz Murada je stigao  Intensive resurfacing peel, sa zrncima bambusa, glikolnom i salicilnom kiselinom. Najbolji piling koji sam do sada koristila ali je tako intenzivnog "hemijskog" mirisa da sam skoro odustala od njega. Jedna ampula od 5 ml je dovoljna za 2 - 3 korišćenja a njena cena je oko 1500,00 dinara, što je po meni previše.
Koliko često kupujete parfeme i kako ih birate? Kako mirisi kozmetičkih proizvoda utiču na Vas?


1 коментар:

  1. Koristila sam dezodorans kao i kupku od C-thru i u pitanju je bio isto (Pure Illusion) i bila sam prezadovoljna mirisom. :) <3

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare