Navigation Menu

Slike marta kroz instagram fotografije




Mart je mesec kao stvoren da se aktivirate posle zimske "hibernacije". Posle vežbanja ide uživanje i opuštanje pod tušem. Moj izbor je osvežavajući Weledin gel od pasjeg trna. Divna mešavina citrusnih mirisa bez sintetičkih deterdženata. Tu je i grejpfrut koji može pomoći oko održavanja telesne težine jer dokazano snižava loš holesterol, ubrzava metabolizam i reguliše nivo insulina u krvi. Koliko god je grejpfrut koristan,  sa njim treba biti pažljiv ukoliko koristite određene medikamente jer  može da izazove neželjena dejstva. Posebno treba obratiti pažnju ako koristite lekove za snižavanje holesterola, lekove za oboljenja srca i krvnih sudova kao i centralnog nervnog sistema.


Kad smo već kod prijatnih miria Nuxe-ovo čuveno ulje me podsetilo na jedno divno leto. Mirisi su nešto što dugo pamtim i što me vezuje za pojedine trenutke.


Vichy Neovadiol Magistral Elixir, suvo ulje koje mnogo volim i koristim ga svakodnevno više od godinu dana. Toliko mi je trajala prva bočica a trajala bi i duže da je nisam oborila. Kupljena je nova u martu jer bez ovog ulja ne mogu da zamislim noćnu negu a i vrlo je isplativo. O njemu sam pisala ovde.


Jedno kišno martovsko jutro mi je ulepšano pronalaskom mog omiljenog ruža Rimmel moisture renew 650, saved by the bell, jedan stvarno hidratantan ruž.


Da li ste primetile da većina krema za ruke sadrže mineralna ulja? Slučajno sam otkrila da Bioten Anti - Ageing krema ne sadrži parafin, parabene i boje a ima UV filtere. Sada je uvek u mojoj torbi.


U martu je bila godišnjica bloga i odlučila sam da dve godine postojanja bloga zaokružim jednim člankom o kremama, serumima i uljima za negu zrele kože i kože pogođene hormonskim starenjem koje se mogu naći na našem tržištu. Kako bi članak obuhvatio što više dobrih proizvoda bacila sam se na testiranje onih koje nisam koristila. Nisam veliki ljubitelj prirodne kozmetike ali Weledina noćna krema od nara i Nuxe-ov Nuxuriance serum su promenili moje mišljenje o prirodnoj kozmetici. Oba proizvoda se sada nalaze na mom spisku za obaveznu kupovinu.
Tako je nekako izgledao moj mart na instagramu.

2 коментара:

Follow @ matureskincare