Navigation Menu

Deborah Milano od BB do DD

Tokom prošle godine Deborah Milano je pored BB i CC kreme plasirala  i DD kremu, nadam se da će do kraja ove osvojiti još jedno slovo. Ja sam nekako istovremeno dobila sve tri kreme. Ona koja me je na početku oduševila ubrzo se pokazala neupotrebljivom.

deborah_milano_bb_krema

BB i CC krema su išle u kompletu, istog su broja, ali to su u suštini dve različite nijanse. Ukoliko se odlučite za kupovinu ovakve varijante, vodite računa o tome.

deborah_milano_bb_krema

O BB kremi se dosta pisalo i ja sam negde između redova došla do zaključka da ova krema nije za mene. Dobila sam je kao novogodišnji poklon u kompletu sa CC kremom u prilično tamnoj nijansi 02.
Krema je u vidu fluida, toliko tečna da uvek imate više istisnutog proizvoda no što je potrebno i naravno nered koji ostavlja svuda za sobom. Rolna toalet papira u blizini je poželjna. Jako se brzo suši pa su potrebni hitri prsti. Odlično pokriva za jednu BB kremu, ne ističe pore i dobro se prilagođava boji tena čak i pogrešna nijansa, pod uslovom da ne nanesete veću količinu proizvoda. Jedna od onih 5 je i hidratacija, ali ne bih je preporučila suvom tipu kože. SPF 20, možda, ali količinu koja će Vam pružiti tu zaštitu sigurno nećete naneti. Pre nego donesete zaključak kako krema deluje na Vašem licu, sačekajte par minuta, jer ona tek tada ispoljava svoj pravi efekat. 
Kao i Afrodita, koja je poklekla na čaroban miris venčića ljubičica kojim se okitio njen ružni suprug bog kovača Hefest, kako bi je naveo na ispunjenje bračnih dužnosti, poklekla sam i ja na miris ove kreme. Krema neodoljivo miriše na šumske ljubičice.

deborah_milano_cc_krema

CC  krema ima onaj isti neodoljivi miris kao i njena prethodnica, ali za razliku od nje slabe je pokrivne moći. Ni ova krema neće istaći proširene pore, ujednačiće ten na jedan potpuno prirodan način. Pored toga što je podloga, ova krema bi trebalo da bude i prajmer i korektor. Sadrži hialuronsku kiselinu, vitamine A,C i E , omega 3/6 masne kiseline i SPF 20.
Sunđer koji dolazi uz ovu kremu je jedan od najboljih koji sam koristila. Ova krema mi se najviše dopala, ali kako moj način života ne podrazumeva svakodnevno pranje sunđera i korišćenje nečega što mi ne deluje higijenski ispravno, brzo sam odustala od nje. Krema dolazi u čak 10 nijansi koje možete videti na sledećem linku proizvođača i verovatno nigde više.

deborah_milano_dd_krema

DD Daily Dream sa Infnity serumom, šta god to značilo, učinila mi se kao krema koja će ostvariti moj san. Pažljivo sam birala nijansu i jedva čekala da je probam. Pogled u ogledalo je potvrdio ostvarenje mog sna. Krema namenjena ženama posle tridesete koja pokriva većinu njihovih problema.
Prvi put sam čula svog supruga da izgovara rečenicu: "tebi stvarno nije dobro". Od kud sad to, on nikada ne prihvata mogućnost da se i  ja ponekad loše osećam? Pogled u ekran moje pametnice od telefona, dok se moj Daily Dream kupao u sunčevoj svetlosti, otkrio je milion šljokica na mom licu. Pozavidela bi mi svaka novogodišnja kugla na sjaju. Poseban ugođaj je široka lepeza  transformacija zavisno od izvora svetlosti: direktna sunčeva svetlost, neonsko osvetljenje i moj favorit osvetljenje koje daju štedljive sijalice. 
U ovoj kremi nema očaravajućeg mirisa ljubičica, zapahnuće Vas oštar miris voća u fazi vrenja ili oštar miris zelene cvetne note kako kaže Deborah.
Jako mi je teško palo da se odreknem ove kreme, jer ono što vidite u ogledalu u zatvorenom prostoru je prosto perfektno.  Boja  se postepeno skida tokom dana, dok sjajne čestice ostaju i jako ih je teško ukloniti, koliko ih ima videćete tek na tuferu.
Krema je odličan izbor za Noć veštica i slične događaje ili bacite pogled kroz prozor i ukoliko je oblačno slobodno je nanesite. Nadam se da će Deborah možda izmeniti formulu i učiniti sjaj diskretnijim, jer po svemu ostalom ova krema bi mogla da postane Daily Dream.
.

4 коментара:

  1. :) nisam se nikad ovako slatko ismejala na bjuti recenziju :) :) :) super si :D

    ОдговориИзбриши
  2. Od nih sam probala samo rumenila i bila sam prezadovoljna! Videla sam da u Dm-u ima neka akija dobijes puder i rumenilo i senke sa rumenilima pa ko voli neka ode u DM :)) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim njihovu BB kremu već neko vreme i zadovoljna sam kako moja koža reaguje. Tečna jeste, ali ukoliko se uhvati par caka, nanošenje više ne predstavlja problem.

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare