Navigation Menu

L'Oreal Revitalift Laser Renew noćna krema



Od noćne nege očekujemo mnogo više nego od dnevne, očekujemo da ujutru primetimo da je delovala i posle samo par sati sna.
Poslednjih osam meseci koristila sam Roc Retin-Ox Correxion, čiji rezultati mi se u početku nisu dopali, ali dodavanjem par kapi Vichy Neovadiol Elixira o kome sam pisala ovde, i Revitalift Filler Renew seruma, o kome možete pročitati ovde, to je postala moja dobitna kombinacija. Kako su to bile poslednje dve tube iz stare Roc linije bilo je vreme da potražim nešto novo.
Revitalift Laser Renew kolekciju, ne znam iz kojih razloga, zaobilazila sam stalno i pored toga što sam jako zadovoljna drugim proizvodima iz Revitalift linije. Kako mi je bila potrebna noća krema a ova kolekcija je bila na akciji, odlučila sam da je probam. Ovo u stvari i nije krema već krem-maska za obnavljajući noćni tretman. Namenjena je ženama u rasponu od ranih tridesetih do kasnih pedesetih, odgovara svim tipovima kože pa čak i osetljivoj.


Iz L'Oreala za ovu kremu kažu sledeće:

L'Oreal Paris razvio je noćnu "kremu-masku" protiv bora koja podstiče obnavljanje kože. Deluje poput maske na koži koja tokom noći otpušta aktivne sastojke za trostruko delovanje:
1. Koriguje bore,
2. Učvršćuje kožu,
3. Obnavlja.
Koža je ujutro zaglađenija, čvršća i izgleda mlađe.Revitalift Laser Renew prva je naša nega protiv bora koju smo testirali u poređenju s laserskim tretmanom: internacionalne nagrade, milijoni prodanih proizvoda i isto toliko oduševljenih žena. Danas se Revitalift Laser saga nastavlja s noćnom "kremom-maskom" koja će podstaknuti obnavljanje kože tokom noći.

Krema sadrži Pro-Xylan 3% , supstancu koju je orginalno razvio Lancome, prestižni kozmetički brend koji posluje u okviru L'Oreal grupacije. Pro-Xylan je šećer dobijen iz bukovih stabala koji stimuliše proizvodnju Glycoaminoglycans-a (GAGs) molekula, odgovornih za odbranu kože od gubitka vode. Pored Pro-Xylan-a tu je i Centella Asiatica, biljka poznata kao Gotu Kola. Ova biljka sa istoka korišćena na zapadu kako u narodnoj medicini tako i u naučno orjentisanoj, za lečenje mnogih bolesti stotinama godina unazad. Koristi se i za saniranje manjih rana, opekotina, psorijaze i drugih stanja. U kozmetologiji se koristi u tretmanima fotostarenja kože, celulita i strija.

Sastav: Aqua/Water, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Oil / Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil DImer Dilinoleate, Alcholol Denat, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcelluose, Sodium Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodizm Hyroxide, Sodium Nitrate, Silica, Silica[Nano] / Silica, Disodium Edta, Disoduim Phosphate, Hydrolyzed Rice Protein, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Methylparaben, Lialool, Isoeugenol, Limonene, Citronellol, benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance

Kako je ova krem-maska delovala na mene? Ako se sećate priče sa početka posta i mog mešanja noćne kreme sa uljem, kod ove kreme to nije bila dobra ideja. Bolji rezultati se postižu ukoliko se ulje nanese pre kreme ili se nanese samo serum. Ujutru je koža baršunasta, zategnuta, bez masnih tragova i deluje odmorno. Kad nema masnoće, nema ni istaknutih pora, što je meni jako bitno. Mirisi kod krema obično mi ne smetaju ali ova krema ima prilično jak miris i meni nije prijatan, to je moja jedina zamerka. Po strukturi podseća na Vichy Idealia Skin Sleep kremu.
Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućom noćnom negom po pristupačnoj ceni, ja Vam preporučujem da probate ovu kremu. Za one u tridesetim bila bi dovoljna samo krema dok za one starije preporučujem i dodatno korišćenje nekog seruma.
U decembru, kada je većina L'Orealovih proizvoda na sniženju, cena ove kreme je između 1.200,00 i 1.400,00 dinara zavisno od prodajnog mesta. Redovna cena je između 1.500,00 i 1.700,00 dinara. Može se kupiti u DM-u, Lilly-ju, Rodi i većini lokalnih parfimerija.

2 коментара:

  1. Hvala za info, upravo vise dana unazad prolazim pored L'Orealovih krema i preparata, koje nisam koristila-pa ima citava vecnost od kada sam zadnj put koristila njihov proizvod.Zagledjujem ih, citam i dvoumim se izmedju ove linije i Nutri-Gold.Imas li nekakva iskustva sa Nutri-Gold kremama

    ОдговориИзбриши
  2. Osim ulja koje sam probala i koje ima odličan sastav, nisam probala ništa iz ove linije jer sadrži parafin (mineralna ulja) koja izbegavam već duže vreme u širokom luku.

    ОдговориИзбриши

Follow @ matureskincare